Monday, October 22, 2007

Endelig....Fikk jeg sutret meg til å ommøblere stuen...hehe..=)


Min kjære var så absolutt ikke enig i at det var til det beste for oss alle å ikke sitte så nærmt ovnen gjennom vinteren,for ikke å snakke om at det ble så mye bedre og penere løsning for "ho mor" å speilvende stuen,eller hva??


Nå har jeg ikke vært smart nok til å ta "før-bilder" da..hadde det litt travelt..kremte kremte... Måtte jo få satt igang alt før gubben ombestemte seg!!!


For de som har vært hos oss før da,så legger de nok merke til 2 "nye" bilder,oljemalerier jeg kjøpte på nille for sikkert 1 år siden,men men,de kom seg nå på veggen til slutt!!

Spisebordet fikk vi av Tonje og Bjørn,Bjørn hadde fått det etter farmoren sin,men siden de allerede hadde bord så lurte de på om vi ville ha det,syntes det var fælt å tenke på å kaste det!!

Vi hadde et fra før,men det var det noen "smarte" mennesker som hadde malt lysegrønt (hvem er det som maler sånne gamle møbler da??!!??) Stolene (som skal trekkes om etter hvert..hehe.) skjenken og buffeten er kjøpt henholdsvis på fretex og loppis,den i venstre hjørnet fikk jeg av min bror og Ulrikke til bursdagen min =) som dere sikkert skjønner,så eeeelsker jeg sånne gamle spisestue møbler!!

Stuen min er en annen sak...
Litt mer moderne med svart skinn sofa og stålampe og ikea møbler..=)
Sofaen er foresten ganske ny,hadde en forferdelig terracotta farget skinn-hjørne-sofa som begynte å dra på årene her,den ble kjøpt brukt i flytte perioden fordi vi trengte en fort og ble værende her i 2,5 år!!
Om du noen gang trenger å få blåst ut litt sinne og frustrasjon,kan jeg herved dypt anbefale å kaste en stygg gammel sofa utfor altanen..hehe..da knakk ryggen så det nesten ble en sovesofa =)
Jeg er fornøyd,gubben er fornøyd og Gompelinen ser ganske så tilfreds ut han også.

1 comment:

Elin said...

Grattis med ny sofa :)


EHA