Friday, February 15, 2008

Snille mannen min =)

Jeg var så heldig at jeg fikk roser av min kjære igår,selv om han jobbet overtid og alt *søte mannen min* Han sa han hadde litt panikken for å ikke rekke butikkene..hehe..!! Sammen med de nydelige rosene fikk jeg et kjempesøtt kort med de vakreste ord på jord... "Jeg elsker deg,takk for at du er min..."
10 comments:

Beyla said...

Så skjønn han er!! Og rosene var jo vakre.. for et sjarmiskort ;) Høres ut som du har valgt deg en god gubbe! Er deg vel forunt!

Monica Therese said...

Jeg vet det *stolt*... Det beste med han er at han er verdens mest tålmodige mann (ihvertfall når det kommer til meg da) og det trenger jeg,for jeg kan være en skikkelig krutt tønne..hehe..!!

sjeler&juveler said...

Oi oi, heldige jenten:D

Elin said...

Fine blomster :)

Landliv said...

Så herlig fra kjæresten din! ... jeg fikk noen fra min også ;-) Vi her heldige med guttene våre!

sjeler&juveler said...

Tihi, fikk jeg også. Bedre sent enn aldri;)
Og nå er seks ruter heklet, to raket opp igjen for de var virkelig ikke fine he he. Så har begynt på nytt med de. Helt hektet her:) Må nok på Spar Kjøp og skaffe mer garn i morgen..

Anita said...

Såå heldig du er!
Kos deg med rosene og din mann!
Klemmer fra Anita

sjeler&juveler said...

Har du bilde du kan legge ut av hvordan ditt hekle-lappeteppe ble? Nysgjerrig på hvordan det kan se ut til slutt:) Oppe i seks flotte ruter no, og i morgen skal eg velge ut en matchende farge eller to til å følge på med... Tror du har reddet nervene mine, og lille Ella sine ikke minst;) Vi er evig takknemlige:D

Henrikke said...

Nydelige roser du har fått.:-))

Kjersti G. said...

Så koslig med blomster da, og enda mere ros til mannen din som rakk butikken selv etter overtid. Flotte var de også.