Friday, March 16, 2007

Fruen fra Havet

Har akkurat kommet hjem fra en "perfekt" liten bytur!!
Var på teateret med en venninne idag og så "Fruen fra Havet",et stykke av Henrik Ibsen.
Jeg må innrømme at jeg ble litt bergtatt,er lenge siden jeg har vært på teater.
Vi begynte kvelden så fint med å treffes på cafe Opera,vi satte oss i annen etasje og kjøpte en kanne med rykende varm Earl Grey og to kakestykker som virkelig var fristende.
Da klokken nærmet seg kvart på åtte gikk vi de 100 meterne til teateret og gikk opp i annen etasje,vi hadde bestilt Balkong plasser.
Samtidig tok vi med oss opp et hefte med oversikten over fremtidige stykker,og fant i grunnen ut at det kom til å bli noen timer på oss i teateret fremover!!
Stykket var fantastisk,jeg virkelig koste meg,men det var dessverre en skole klasse (?) til venstre for oss som satt og hvisket og kniste litt for mye (Grrrrrr) Syntes at folk burde vise litt mer respekt for teater-stykkene,de er ikke på kino akkurat.
Etter stykket (som fikk stående applaus og stormende jubel) Bestemte vi oss for å finne en plass og snakke sammen og ta en øl,etter litt om og men falt valget på "Legal", En kjempesøt,snuskete liten brun pub ikke så langt fra "Garage" i Bergen.
Der satt vi og maste og diskuterte verdens problemer (",) i halvannen time,dette var en av de beste kveldene jeg har hatt på lenge,og jeg gleder meg til neste gang,for det blir garantert en "gjentagelse" av kveldens suksess!!!!

Ha en fiiin kveld og helg alle sammen!!!

2 comments:

Senorita said...

Det hørtes ut til å være en veldig trivelig kveld. Det er noe eget å gå på teater. Takk for beøket hos meg.

sjeler&juveler said...

Hey babe:) visste ikke at du hadde blogg og:) yey, då e du herved lagt til i min aller ærbødigste og muy importante link-liste;) Må hilse tilbake til dine kjære, så må vi se om ikke vi kan finne på noe i nærmere tid:) see ya around:)