Monday, April 19, 2010

Hage oppdatering =)


Hagen min trenger en skikkelig opprydding,så det begynte jeg på idag,jeg og Ulrikke har fra før av klippet ned MASSE kratt og busker oppover skråningen!!
Dette ble slept nedover skråningen idag for så å bli kjørt gjennom kompost kvernen =)
Det øverste får ligge litt til,ryggen vil ikke være helt med meg akkurat nå,så jeg får vente til Rune sleper kompost kvernen opp for meg.

Her er en busk klippet helt ned,og det skal lages bed rundt hele veien.
I tillegg skal vi lage oss en mini-kjøkkenhage midt i her,som skal heves opp fra blomstene.De som bodde her tidligere og laget garasjen,har puttet alt dette og masse mere til nedi hullet på bildet under som fyllmasse,med det resultat at det råtner og siger.
Alt skal graves opp skikkelig og det skal legges knotteplast inn mot garasjen.Det har de ikke gjort heller,så det siver vann inn i garasjen,og det liker vi jo ikke =)

Muren rundt her skal vekk,den er bygget opp av innendørs teglsten,så nå er den begynt å sprekke skikkelig og ramler ned.
Når hullet mot garasjen er fixet,skal muren nedi det hullet som skikkelig fyllmasse,ikke råtnende og rustende materialer!!!På dette bildet er alt kvernet gjennom kompost kvernen =)Og fyllt opp i disse sekkene =)Her er alle stiklingene mine =)Og her er de plantet om =)

Ha en flott vår alle sammen =)

1 comment:

Torunn said...

Så koseleg med hagearbeid og stiklingar! Det er så deilig å drive med hagearbeid når det er så flott ver som no! Ønskjer deg ei fin veke!