Sunday, September 14, 2008

Strikke prosjektet mitt

"Strikk-begge-sokkene-på-en-gang-metoden" Er fantastisk!! Nå skal jeg strikke bukse med hullmønster i til Liam,og jeg klarer jo aaaldri å få bena like,så da tenkte jeg at jeg kan jo like godt bruke denne metoden her også ;) Også fikk jeg jo bruk for et av nøstene jeg fikk i min strikkekompis med en gang også =)

5 comments:

Fjompen said...

Det var jo skikkelig lurt, å strikke begge bena på en gang. Jeg har aldri fått helt taket på den metoden der. Kanskje du kan vise meg på neste strikketreff?

Torunn said...

Det er nok lurt det! Eg brukar alltid 30cm rundpinnar, så dermed har eg ikkje likt teknikken med å strikke to på ein gong sidan det uansett går raskare med rundpinnar enn med strømpepinner. ;) Tusen takk for koseleg kommentar i bloggen! Håpar på opplett me og. ;)

Mrs. Darcy said...

Så lurt å strikke begge beina på en gang! Har lyst til å lære meg å strikke sokker på den måten, for det er sååå kjedelig å strikke andresokken...

Magaki said...

Jeg er glad for at jeg har lært meg den teknikken. Nå kunne det ikke ramle meg inn å sitte og strikke på strømpepinner. Selve gangen med strømpepinner liker jeg, men strømpe/erme/ben nr. 2? Det er ille *ler*

Ingrids design said...

Hei på deg;)
Måtte bare innom å titte litt;)
Utrolig kos side med masse masse kreativt og flott:)
Hilsen Ingrid