Saturday, May 3, 2008

Baby Ella er født =)

Gratulerer så mye til Mama Ella!!

Natt til 1 Mai ble hun født,52 cm lang og 3600 g.Jeg var og besøkte de på KK igår,og ble helt betatt!! Snakk om verdens nydeligste lille jente altså,med plettfri sjokolade hud,silkemykt svart glatt hår,og våkne klare øyne =)

Tillits full var hun også,brydde seg ikke om at det ikke var mammas armer hun lå i =)





5 comments:

Beyla said...

Er farlig med sånne søte små prinsesser.. Satt her i helga med Ronja på fanget og fikk MUUUSSS!! og kos og hadde det altså så utrolig koselig. Verpesjuk? ohh yeah.. *sukk*
Det var så deilig å kose med sauene, nyklipte og fine, ble helt silkebløt på henda etter alt ullfettet jeg fikk på når jeg kosa med dem. Gleder meg sånn til å få mine egne!! Lamminga er jo alt igang nede i Vesterålen, men i Finnmark vet jo sauene at det enda er for kaldt ute for små nyfødte firbente. Man må smøre seg med tålmodighet! Føler meg ganske så heldig som har flere godt utdannede agronomvenner. Har så skrekkelig mye spørsmål for tiden, og da er det jo konge å ha venner som kan lære opp og fortelle og forklare. Gleder meg sånn til å flytte at jeg er helt dårlig! Drømmer jo omtrent ikke om annet enn alt jeg vil gjøre og må gjøre ;) Masse ting som må flikkes på her i huset, hytta må males ferdig, ting må pakkes, bil må kjøpes osv osv.. Milde himmel! Jeg gleder meg til mamma kommer. Klarer ikke helt å få igang planleggingen skikkelig, bare surrer jeg!
Savner fælt å holde kontakten skikkelig, blir fint å kjøpe ny laptop! Har hatt lyst på det lenge da, så aldri så galt osv.. OOOG kamera! Tenk så gøy det blir å lese blogg da da! Og så har jeg store planer om å lage hjemmeside til gården etterhvert også. Tenk så kos når jeg får flere hunder! Dessuten vil jeg ha minitraktor. Ingen dugandes gård uten minitraktor!! Håper det går bra med dere alle 4 ;) Stoor klem fra oss!!

Anonymous said...

Åh, nå gleder jeg meg til gutten min blir født...;)

PS: Fant bloggen din gjennom NFS...

Hilsen fra landet said...

Er så spennende med svangerskap og fødsel... Jeg elsker slike oppdateringer fra venner, kjente og også i bloggverdenen ;-)

Ingeborg said...

Ingenting så skjønt som babyføtter! :)

Og du...desse sjala dine; nydelege!

-cantabile NSF-

Unknown said...

Tusen takk:) og så fin maage du har fått:) ser jeg ligger laaangt etter med bloggingen, men skal nok komme meg i gang igjen om vi får inn litt gode rutiner her:D god klem fra Mama-Ella