Thursday, April 3, 2008

Hagen kalte på meg et øyeblikk der4 comments:

9na said...

Ååå så koselig det ble, deilgi at våren er her...

Beyla said...

du e nu altså bra søt du :D og herlighet.. Hage?!?! Min er begravd i 2 meter snø. Okay, 1 meter snø da. men det FØLES som to!! Pulsvantene er knusedeilige..!! Men ikke sååå deilige og bløte som de av silkealpaca.. :D får mine grådige små fingre tak på mere slik så blir det i samme som mønster som de jeg strikka idag, bar eeeenda bløtere :D litt eksemtrøbbel for tida så alt utenom silkealpaca klør .. sånn egentlig.. *sukk* synes nå du gjør lurt i å prioritere søvn & hvile.. ny jobb er så vanvittig krevende at om man ikke tar vare på seg selv kan et potensielt herlig-men-krevende periode bli kun slitsom og jævlig :) Så jeg synes du er flink jeg!!

Beyla said...

Har flere gullshots på lager, så må nok legge ut den slags mens jeg leiter panisk etter kameraet mitt - det er søkk vekke!! Uff&huff!! Det var dårlig, men bedre enn IKKENO!
Vi satt her igår og diskuterte budsjett osv.. Sjekka SND sine tilbud osv. Mye bygdeutviklingsmidler og stipender går til såkalte "myke investeringer." Vi blir jo fosterforeldre etterhvert, men vi vil også ha besøksgård. Da får vi alt fra barn av foreldre med behov for avlastning til unger med adferdsproblem i 12døgnsperioder. For å kunne drive slik må vi har mer bygningsmasse på gården enn bare huset, så da kommer vi til å søke på ekstra midler til å oppføre.. tja.. tømmerhus kanskje? :D Mange fine planer og muligheter! Dessuten er huset som er på gården stort - så vi har plass i masser til vesle familien din uansett!! Eget fiskevann ligger også på eiendommen.. båt har vi til havfiske, myrer med molte og blåbær, hagebusker med rips og solbær, sauer, høns, hunder.. snakk om paradis!! :D men den største moroa er jo den man kan dele, ergo det er viktig å få venner på besøk! *hint, hint*

Elin said...

Det er deilig med vår ja :) Blir i skikkelig godt humør av å se solen skinne over Bergen!