Thursday, March 27, 2008

Tusen takk Siw!!

Jeg har vært så heldig at jeg har fått en award av Minon,hun skriver så pent om meg at jeg blir jo rent rørt her jeg sitter =)
Det er mange jeg gjerne skulle gitt denne til,men jeg velger meg 5 tror jeg.
Til Siw,for at hun er den hun er!
Til Bitten,fordi hun fortjener det!
Til Cath,for et godt vennskap!
Til Beyla,fordi hun har verdens største hjerte!!!
Til Mrs Darcy,for et nytt og spennende bekjentskap!!

4 comments:

Beyla said...

Naaaw.. Tusen takk Monica!! Det var superkoselig oppmuntring her jeg sitter trøtt som en sokk og holder syk gubbe i hånda.. *klemme* Du er godjenta du!!

Beyla said...

tihihi!! Perfekt!! Kan du tenke deg junior kommer til å moillkose seg.. Masse dyr å leke med, og ingen skumle veier å passe seg for - mannfolka kan leke med maskineri (Tohjulstraktor er spennende saker må vite) og vi kan strikke i solskinnet på verandaen :D What's not to love? Gubben har vært HELTEN forøvrig, og skaffet min lenge etterlengtede VEDFYRTE KOMFYR!! Vedfyrt komfyr med stekeovn!! Sånn jeg har ønsket meg siden jeg fyrte opp i oldemor sin for første gang for mange herrens år siden.. Lykkelig!!! Tror vi må innføre tvungen nordnorgesferie for dere, jeg. dessuten koster flybillettene bare 179kr hver vei om man bestiller god tid i forveien.. jeg bare neeevner det altså :D

Beyla said...

Ikkesant!! Når jeg var liten var tohjulstraktoren det tøffeste som fantes - som litt eldre digget jeg at jeg fikk kjøre den, og det var artig å få hjelpe til med faktisk nyttige ting - før det var hobbyen å lage kalvegraut av vann, timotei, kraftfor, og alt slikt kalver liker :) Med sånne flypriser er det jo faktisk mulig å kunne dra landet rundt på ferie. Jeg synes dere burde ta dere en tur, punktum. Om dere kommer oppover iløpet av de neste to åra kan dere jo om så være simpelthen låne hytta som utgangspunkt for ferien deres, da står dere jo helt fritt til å utforske nordnorge og alt det har å tilby. Vi har jo båt også, så det er alltid nok å finne på! Dessuten har jeg tvillingtanteunger på 3 år som til en hver tid er glade for flere å leke med :)

Mrs. Darcy said...

Tusen takk for nominasjonen :-)! Skal bruke helga til å finne ut hvem jeg skal nominere.

Ha ei flott helg!