Sunday, January 13, 2008

Pappa leker også!!

Idag har vi vært ute og lekt på isen,for alt var frosset overalt,det så ut som det hadde frosset mens det regnet og vannet var på vei opp igjen fra bakken etter første møtet.
Til og med grusen var frosset fast,den beveget seg ikke under føttene våre mens vi gikk.
Turen idag gikk bort på barneskolen der vi lekte masse,men løp mest,for det er nemlig den gøyeste leken for tiden,bare fordi vi kan =)
Når vi kom hjem måtte Gompelinen legge seg,for han var kjempe trøtt,så nå sitter mor i sofaen med pc'en på fanget og blogger,med en kanne rykende varm og deilig earl grey,og hekler litt på gaven til Ella.Gleder meg masse til den blir ferdig,snakket med "Mama-Ella" på Fredag,kjekt å se henne igjen =) Var på shopping med min mor,og det eneste jeg kjøpte var en topp til 75 kr (som jeg foresten skal bruke idag).Mamma elsker å shoppe,og kjøpte masse greier,blant annet heklegarn til meg,doring til Gompelinen (pottetrening på gang) og genser til Gompelinen... så jeg kom langt ifra tomhendt hjem da..hehe..!!

Om et par timer skal vi i besøk til onkel Trond,han har bursdag,det gleder vi oss masse til,har en liten ting på lur til han også =)

Ha en strålende Søndag alle sammen,så blogges vi igjen =)

2 comments:

Henrikke said...

Godt nyttår.
Nå har jeg sittet og sett på alle de flotte bildene dine.
Og det sjalet ditt var bare lekkert

sjeler&juveler said...

Mama-Ella synes det var veldig kjekt med besøk på jobben:) Og gleder meg også til å se hva Ella får av "Tante" Monica;) Bare 100 dager igjen i dag:D